Sun. Jan 17th, 2021

New Jacks

GET JACKED IN!!

Here Are Pictures Of A Few Of The British Royals, Now Please Tell Me Their Names

3 min read
We'll start off easy. Who is this person? Getty Images  Diana, Princess of Wales  Princess Margaret, Countess of Snowdon Princess Margaret, Countess of Snowdon Correct answer: Diana, Princess of Wales How about this person? Getty Images  Catherine, Duchess of Cambridge Catherine, Duchess of Cambridge Correct answer: Catherine, Duchess of Cambridge Who is he? Getty Images…
Here Are Pictures Of A Few Of The British Royals, Now Please Tell Me Their Names
  1. We’ll start off easy. Who is this person?

    Getty Images

    Correct answer: Diana, Princess of Wales

  2. How about this person?

    Getty Images

    Correct answer: Catherine, Duchess of Cambridge

  3. Who is he?

    Getty Images

    Correct answer: Charles, Prince of Wales

  4. What about her?

    Getty Images

    Correct answer: Camilla, Duchess of Cornwall

  5. Can you tell me his name?

    Getty Images

    Correct answer: Prince William, Duke of Cambridge

  6. Who is this guy?

    Getty Images

    Correct: Prince Philip, Duke of Edinburgh

  7. What is her name?

    Getty Images

    Correct answer: Princess Eugenie

  8. What about him?

    Getty Images

    Correct answer: Prince Harry, Duke of Sussex

  9. He has a great hat, but what is his name?

    Getty Images

    Correct answer: Prince Edward, Earl of Wessex

  10. Who is this lady?

    Getty Images

    Correct: Princess Beatrice

  11. What’s this young gentleman called?

    Getty Images

    Correct answer: Prince George of Cambridge

  12. Who are these little royals?

    Getty Images

    Correct answer: Prince Louis of Cambridge and Princess Charlotte of Cambridge

  13. Who is this smiling person?

    Getty Images

  14. What’s her name?

    Getty Images

    Correct answer: Meghan, Duchess of Sussex

  15. Who is this tiny royal?

    Getty Images

    Correct answer: Archie Harrison Mountbatten-Windsor

  16. Finally, who is this?

    Getty Images

    Correct answer: Queen Elizabeth II

Read More

Leave a Reply